• Geopend ma t/m za 09:00-17:00 uur
  • +31(0)78-6772344
  • Industrieweg 18, 2995 BE Heerjansdam

Cabriodak Reinigen

Het is verstandig om regelmatig uw cabriodak te impregneren met een specifiek cabriodak impregneermiddel om vochtproblemen zoals bijvoorbeeld doorlekken, schimmelvorming en algen aangroei te voorkomen.

mikkers Car care

Cabriodak impregneren

Het is verstandig om regelmatig uw cabriodak te impregneren met een specifiek cabriodak impregneermiddel om vochtproblemen zoals bijvoorbeeld doorlekken, schimmelvorming en algen aangroei te voorkomen. Voor het impregneren, waterdicht en vuilafstotend maken van zowel bestaande als nieuwe cabriodaken of cabriokappen heeft Mikkers Car Care de oplossing. Boek een afspraak en je Cabriodak is weer zo goed als nieuw en waterafstotend.

Preventief onderhoud is essentieel voor het behoud van de prestaties en de esthetiek van uw cabriodak. Bij Mikkers Car Care bieden we regelmatig onderhoudsschema's om ervoor te zorgen dat uw dak altijd in optimale staat verkeert en problemen in een vroeg stadium worden opgemerkt en aangepakt.

Expertise in Cabriodak Onderhoud

Bij Mikkers Car Care begrijpen we het belang van een goed onderhouden cabriodak. Onze expertise in cabriodak onderhoud is ongeรซvenaard, en we streven ernaar om uw cabrio in topconditie te houden, ongeacht het weer of seizoen.

Onze professionele reinigings- en behandelingsservices voor cabriodaken zorgen ervoor dat uw dak er altijd als nieuw uitziet. Met behulp van hoogwaardige reinigingsmiddelen en technieken verwijderen we vuil, vlekken en verontreinigingen zonder het materiaal te beschadigen.

Naast reiniging bieden we ook duurzame bescherming voor uw cabriodak. Onze speciale behandelingen helpen bij het beschermen tegen UV-stralen, regen, en andere schadelijke elementen, waardoor de levensduur van uw dak wordt verlengd en de algehele uitstraling behouden blijft.
VAKMANSCHAP

Cabriodak reinigen met groene zeep? Niet doen!

Bij CMikkers Car Care krijgen wij vaak dezelfde vragen. Mensen krijgen zoveel onzin te horen over onderhoud van hun cabriodak, dat ze het eigenlijk niet meer weten.

"Reinig uw cabriokap gewoon met groene zeep, dat is tenminste veilig zegt mijn garage"

Dit is een tip uit grootmoeders tijd. Nu hebben grootmoeders het vaak bij het rechte eind maar in dit geval echter niet. Groene zeep is inderdaad veilig als het gaat om bijvoorbeeld verkleuring. Het doek zal ook zeker niet beschadigen en soms blijft deze ook prima waterdicht.
Uitstekend
Gebaseerd op 45 recensies
Ad Los
Ad Los
2023-10-10
Zeer tevreden over de lieve mensen en de zorg voor een schone auto.๐Ÿ‘Œ
koen jongenelen
koen jongenelen
2023-07-14
Super bedrijf autos worden zo mooi schoon gemaakt en gepoets dat het niet de onderscheiden is van een nieuwe auto alleen het kenteken dan
Arna Mulder
Arna Mulder
2023-06-06
Aardige jongens en de Twingo is weer lekker schoon voor betaalbare prijs
Arie van Dienst
Arie van Dienst
2023-05-26
Autootje weer keurig schoon gemaakt. Perfecte service van de mannen.
Anton Keller
Anton Keller
2023-05-24
Mooie schone auto en nog met de hand gewassen
Ib Sorensen
Ib Sorensen
2023-01-30
Top bedrijf Auto weer als nieuw.
Social media gallerij

Volg Ons @mikkers_car_care

FAQ

Veel gestelde vragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Met regelmaat hebben wij van MIKKERS Car Care leuke actie's en aanbiedingen, vergeet je dus niet aan te melden!
Adresgegevens
  • Industrieweg 18, 2995 BE Heerjansdam
  • Maandag t/m Zaterdag 09:00-17:00 uur
Contact
  • +31(0)78-6772344
  • +31(0)6-28910341
  • info@mikkers-car-care.nl
  • KVK: 89315383
Volg ons
Mikkers Bedrijven
ยฉ 2023 MIKKERS Car Care | Webdesign BRANDWAYS